maanantai 28. toukokuuta 2012

Dominoefekti

Puuhaosasto tiedottaa: oltiin viikonloppu sukuloimassa ja olipa hieno reissu tykkäs Pyry. Emäntä oli siivonnut talven yli mökillä olleet keksit lähimetsään kesyjä oravia varten (kuultiin tämä siis jälkikäteen) ja istuskeltiin pitkään siinä pihapiirissä kun huomattiin että Pyry on kadonnut. Viimeinen domino oli juuri vauhdilla menossa parempiin suihin kun Jouko löysi Pyryn keksikipon äärestä :D Huippua! Yllärikeksitarjoilu metsässä! Yritettiin kysellä paljonko niitä keksejä mahtoi olla mutta ei saatu vastausta, pitäisikö se tulkita että paljon vai vähän?

Pyry on ollut muutenkin aktiivinen pullaosastolla, meillä töissä meni yksi päivä vähän porkkanakakkua itsepalveluna ja sitten toisen kerran oli katettu kahvipöytä asiakkaita varten kun koira löydettiin tassut pöydällä tutkimassa tarjottavia. Hiukka reilusti oli kuulemma kuolaa pöydällä (ja kekseistä sulanut? sokerit päältä) mutta ei ollut ehtinyt vielä syödä mitään. Tästähän voi fiksu koira oppia että kannattaa olla nopea, muuten jää ilman. Ne tarjoilut meni sitten kuulemma vaihtoon...


Pyry pääsi tällä reissulla myös uimaan, oli oikein ihana puhdasvetinen järvi ja kivoja keppejä :)

Sitten ne oravat, voi ihme kun olivat mielenkiintoisia eivätkä osanneet edes pelätä... olisivat vaan syöneet siemeniä siinä paikoillaan mutta yksi pahus liikkui ja sitten liikkui myös Pyry... sitten ainakin yksi orava oli korkealla kuusessa ihan liikkumatta pitkän aikaa ja muut kaikkosivat. Huh huh kun jännittävää :) tästä nähdään taas hurjia unia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti