maanantai 14. toukokuuta 2012

Laatikosta jäi aatikko pois

Hakutreeneissä sunnuntaina oli suunnitelmissa ekaksi tyhjä, sitten 4 suoraa pistoa. Pyry lähti hyvin tyhjälle, suoraan etukulmaan ja lähti etenemään aluetta, itse huutelin hyvää ja etenin myös. Yhtäkkiä koira tuli takaisin etulinjaa pitkin eli teki jonkinlaisen L-kuvion edestakaisin. Jaa mikäs nyt...

Seuraava maalimies odotti merkkiä että koira on lähtenyt suoraan pistolle ja lähti sitten huutaen pakoon. Sitten vielä 3 suoraa pistoa, 2 löytyi hyvin, näistä toinen oli ainakin 70 metrissä ja maasto mielestäni aika vaikeaa (tai ehkä ei koiralle). Viimeisellä tarvittiin 2 lähetystä, en tiedä missä Pyry kävi kun näytti menevän suoraan piilolle mutta maalimies ei ollut kuullut mitään ja Pyryn yleensä kuulee hyvin, hirveä läähätys ja ryske :)

Kesken harkkojen meni taas pk-valjaat rikki, nämä oli toista tai kolmatta kertaa päällä ja repesivät lukon vierestä ihan samalla tavalla kuin edelliset. Olen jostain lukenut että kokeissa kannattaa/pitää olla varavaljaat mukana, meillä ehkä puoli tusinaa siis.

Oli ihana ilma, aurinko paistoi eikä vielä ole hyttysiä. Tämä on parasta hakuaikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti