tiistai 8. toukokuuta 2012

Mihin se puuhaaminen jäi

Blogin nimi väittää että koiramme paitsi treenaa niin myös puuhaa ja sitä osastoa ei olekaan vielä raportoitu. No, ei hätää, kyllä sitäkin tehdään, paitsi että sen puolen hoitaa enimmäkseen Jouko.

Viime sunnuntaina olivat aamulla 5 tunnin metsä- & kaupunkilenkillä, ja sitten kesken matkan jostain tuli ihana riistanhaju. Pyry pinkaisi täyteen vauhtiin 5 metrin liinassa ja siitä viimeisestä metristä jäi sitten vähän palovammoja Joukon käteen kun liina luisti kädessä. Koira paineli pitkin metsää ja tuli vähän myöhemmin jostain takakautta tarkistamaan että missäs se isäntä mahtaa oleilla. Että kyllä Pyryllä kuntoa piisaa, kun joku kehtasi sitä epäillä, höh.

Etsi kuvasta Pyry maastoutuneena :)

Talviturkki on jo heitetty (kai tätä ilmaisua voi käyttää myös koirista)pari viikkoa sitten, ja Pyryn suuri suosikkiharrastus kalastuskävely on myös päässyt taas vauhtiin... eli se kävelee edestakaisin järvessä ja katselee kaloja tai mitä lie, tähän voisi käyttää kevyesti tunninkin jos mukana olevat ihmiset ei vaan kyllästyisi...

Veden pinnan tuijottamisesta meillä onkin tuore video, siinä ei tapahdu aivan yhtään mitään, koira tuijottaa järven pintaa minuuttitolkulla eikä liiku paikoiltaan. Vaikka kuinka tykkään katsella rakasta rotikkaamme kuvista ja videolta vaikka kuinka moneen kertaan niin tätä en jaksanut katsoa loppuun asti, täytyy yrittää vielä uudestaan. En kuitenkaan laita sitä tähän :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti