tiistai 22. toukokuuta 2012

Hyppy askel hyppy

Olen pitkään miettinyt että pitäisi aloittaa avohypyn harjoittelu ja estekin on matkannut monta viikkoa auton takakontissa mutta en ole saanut viritettyä estettä pystyyn. Nyt otettiin ihan vaan aamulenkin jälkeen omalla pihalla joku 5-6 hyppyä Pyryn lempparijalkapallon avustuksella eli tarkoituksena saada vähän välimatkaa esteeseen paluuhyppyä varten.

Vaikka pallo on ihan paras lelu ja Pyry on aina valmis leikkimään maalivahtia niin kyllä sen huomaa että ruoka on silti tärkein. Hirveetä riehumista välillä pallon kanssa ja kun oikein kehuin tyytyväisenä hyvästä hypystä, niin Pyry juoksi pallo suussa vauhdilla oven viereen että tällä suorituksella varmaan jo sen aamumuonan saa?

Pitää myös muistaa ottaa joskus kokeenomainen treeni niin että harjoitellaan siirtymistä liikkeiden välissä. Jossain kokeessa oli lähes koomista (siis olisi ollut hauskaa jos en olisi ollut niin jäykkänä jännityksestä) kuinka voimakkaasti koira pyrki ohjaajasta poispäin joka liikkeen lopussa kun oli saanut kehut ja taputukset suorituksesta. Eli Pyry oli menossa repulle hakemaan palkkaa aina kun kehuttiin mutta näytti siltä että koira ei todellakaan viihdy ohjaajan lähellä :D

Iltalenkillä otettiin pari luoksarin seisomista pallon avulla, Pyry huohotti vaan niin hurjasti etten viitsinyt ottaa montaa. Pihalla taas pari hyppyä ja sitten pieni futismatsi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti