maanantai 11. kesäkuuta 2012

Viikonlopun saldo

Tokon SM-kisoja seurattiin tulospalvelusta ja jännää oli... ehkä mekin saadaan ensi vuodeksi joukkue kasaan :) Tosin ennen sitä olisi hyvä saada omat kisahermot jonkinlaiseen kuntoon...

Perjantaina oltiin kahden hengen omatoimitreeneissä kaukalolla ja ihanaa: maahanmenon ongelma oli kadonnut, Pyryllä oli vaan joku pieni muistikatkos tai ehkä pikemminkin kaikkia liikkeitä pitäisi harjoitella ja pitää yllä säännöllisesti. Joka tapauksessa jäävät meni hienosti, ei mitään ylläreitä.

Otettiin seuraamista ja noutoa, molemmat ok. Kaukot menee välillä hyvin, välillä ei, Pyry köllähtää lonkalle makaamaan ja kun siitä sitten ponnistaa istumaan takajalat tietysti liikkuu mutta ei ehkä etene kuitenkaan, jonkun pitäisi katsoa sivusta. Olen lisännyt ennakoivan merkin, katsotaan josko alkaa toimia ja muistanko sitten käyttää sitä aina. Luoksarin pysäytys toimii hyvin ehkä kerran-pari per harjoituskerta, pienellä käsiavulla. Muut kerrat on sitä pientä hipsuttelua noin 3 metrin päähän minusta. Enimmäkseen otetaan pallo-käsiavulla ja silloin toimii 50% melko hyvin.

Jatkettiin lauantaina samojen liikkeiden parissa omatoimisesti taas kaukalossa, tällä kertaa onneksi sisäpuolella, kun treenien lopussa näin sattumalta että pupu loikki kentän poikki. Pyry sai kyllä hajun heti ja katsoin parhaaksi laittaa remmiin, eiköhän se siitä kaukalon reunasta ponnistamalla pääse aika helposti ylikin.

Sunnuntaina oltiin hakutreeneissä ja nyt oli maalimiehiä mukavasti enemmän kuin koiria joten ehdittiin pitkästä aikaa räpsiä kuviakin.

Otettiin Pyrylle kaksi ensimmäistä ääniavuilla. Ekalla kävi lähellä maalimiestä, mutta ei löytänyt vaikka hyttysmyrkyn haju tuntui omaan nenääni varmaan 10 metrin päästä sitten kun kävelin piilolle hakemaan koiraa, tosin tulin paikalle toisesta suunnasta. Yleensä Pyry etsii sitkeästi ja kun oli saanut ääniavun niin aika outoa että ei jäänyt etsimään. Tosin huutelin "täällä" aika ajoin ja sitä en ole paljoa vielä tehnyt, joskus kyllä mutta enimmäkseen tyhjillä. Pyry näkyi seisomassa puolivälissä piilolle, katseli minuun päin ja kutsuin sitten pois. Toisella lähetyksellä ukko löytyi. Kakkos- ja kolmospiiloille lähti hyvin suoraan, kolmonen ilman apuja ja ukot löytyi nopeasti.

Sitten tyhjä, jossa Pyry kävi ensin tarkistamassa tyhjän piilon, lähti sitten etenemään aluetta ja tuli kutsusta melko nopeasti luokse eikä jäänyt etsimään koko metsää itsekseen. Siitä nopea puolen vaihto viimeiselle piilolle ja maalimies lähti äänimerkistä juoksemaan ja huutamaan, siinä Pyrylle kiva palkkio hyvästä treenistä!

Treenien lopuksi oli oikein kahvikekkerit, mokkapaloja ja karkkia. Pyry kävi istumassa vuorotellen jokaisen vieressä josko olisi tarjolla jotain lisäpalkkionameja. Ja vaikka ei saanutkaan niin se ei Pyryä lannistanut, aina kannattaa yrittää!

Maalimies anna mulle rulla!
No sitten saat naamapesun :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti