perjantai 8. kesäkuuta 2012

Mitä tarkoittaa maahan???

Olipa yllättävä tokotreeni keskiviikkona, oltiin koiran kanssa kaksistaan koulun kentällä illalla ja Pyryltä oli unohtunut liikkeestä maahanmeno! Siis AIVAN tuntematon liike... 

Ajattelin että no kyllä se toisella kerralla jo tajuaa, tai kolmannella, tai neljännellä, mutta ei, siinä se seisoa jökötti ja ilme oli sellainen että tämän mä kyllä osaan! Anna palkkaa!

Maahanmeno oli jossain vaiheessa liian vahvasti mielessä ja sitä käytettiin sujuvasti kaikissa jäävissä, ja varsinkin kokeissa. Sitten sitä ei ole pahemmin harjoiteltukaan. No nyt tuuli on kääntynyt ja seisominen on uusi bravuurinumero.

Eeh, meni vähän konseptit sekaisin kun yritin uudestaan ja uudestaan mitä ei varmaan kannattaisi tehdä. Vienot "oho"-korjaukset meni aivan kuuroille korville. Otin väliin käsiavulla 5-6 ja ne oli ok, sitten ilman apua ja siinä se taas seisoi... OHO!

Otettiin siinä sitten muita liikkeitä välissä, mm. vähän noutoa. Olin suunnitellut heittäväni hieman vinoon oikealle mutta kapula "tarttui" käteen ja lensi korkealle, reilusti vasemmalle eikä edes kovin kauas. Taitava! Hyvä nouto siitä tuli kuitenkin.

Sitten taas maahanmenon pariin ja iso narupallo peliin - jo alkoi maa löytyä :) ja vauhdilla! Näitä ei otettu seuraamisesta vaan ihan mistä suunnasta vaan. Eiköhän se taas treenaamalla muistu mieleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti