maanantai 25. kesäkuuta 2012

Sää suosii Suomen suvessa

Onpa ollut hyvä tuuri sään kanssa viime kerrat, kun eilen oltiin 4,5 tuntia hakutreeneissä ja vartti lopettamisen jälkeen alkoi sataa... Tänään tuli reippaasti vettä iltapäivällä mutta tokotreenien aikaan ei enää tippaakaan. Hiki tuli kyllä kun oli vedenpitävät varusteet päällä :) Meidän perhe tykkää kun ei ole liian kuuma mutta ei tarvitse sataakaan juuri treenien aikaan.

Eilen otettiin ihan 6 pistoa Pyrylle, ensimmäiset kaksi sai nähdä kun maalimiehet lähtivät piiloille päin ja lähtikin innolla etsimään. Loput oli valmiita, ei apuja. Kaikki löytyivät nopeasti ja Pyry eteni suoraan osoittamaani suuntaan, paitsi kolmannella lähti kyllä suoraan, kääntyi hienosti sivurajalta etenemään aluetta mutta palasi sitten taaksepäin. Kääntyi taas ja löysi ukon. Ei ymmärrä... Kuitenkin hyvä harjoitus ja hieno fiilis kun kaikki lähetykset menivät minne pitikin.

Pientä haastetta tuli piiloilla kun Speedy oli nimensä mukaisesti käynyt hotkimassa palkkioruokansa niin että roiskui ja Pyryn piti tietysti imuroida kaikki jämät tarkasti talteen. Ekalla piilolla oli pysähtynyt syömään metrin päässä maalimiehestä ja jatkanut hommia sitten kun irtomuonat oli korjattu tuulensuojaan.

Tokon omatoimitreeneihin oli tänä aamuna vielä ilmoittautunut 8 henkeä, klo 17:30 kurkkasin nimenhuutoon ja oli 5 jäljellä, hyvä! No oikeasti oltiin Jessican kanssa kaksistaan.

Seuraamisissa Pyry yritti kerran jäädä omatoimisesti seisomaan mutta tyytyi sitten pysähtelemään käskyjen mukaan. Fyssarilla käynti taisi auttaa kun Pyry jäi nyt tassujen päälle makaamaan ihan asialliseen asentoon.

Käytiin kokeilemassa ruutua kun se oli Malenaa varten viritetty ja siinä välillä tyhjänä, ihan suht hyvällä vauhdilla Pyry lähti ruutua kohti. Siellä taisi olla vaan jotain lihapullanpaloja edelliseltä treenaajalta, tai jotain tosi mielenkiintoista jota piti sitten etsiä hartaasti.

Otettiin pieniä pätkiä paikkamakuuta niin että Pyryllä oli namit tassujen edessä ja kaikilla kolmella kerralla kun lähdin kohti koiraa niin hänpä palkkasi samantien itse itsensä. Ei auttanut vaikka kuinka sanoin oh-hoh, oho, öhöh... Ja sitten ihme juttu kun otettiin yhdessä lopuksi Pyrylle paikkamakuu ja Malenalle paikkaistuminen samassa "ryhmässä", niin Pyry odotti kun palasin palkkaamaan ja piti oikein ottaa namit maasta ja syöttää. Taitaa se kuunnella kuitenkin vaikka ei aina siltä tunnu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti