sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Tokoillaan taas

Pienen tuumaustauon jälkeen treenataan taas... paras tunnaripaikka löytyi mökin pihasta, siellä on sopivasti mutta ei liikaa lunta johon oman voi piilottaa. Pyry yritti ensin ottaa vaan jonkun mutta hyvin uskoi pienet torut ja lähti etsimään piilotettua omaa. Ihmettelin mitä se oikein kaivoi syvältä lumesta ja viimeksi kadonnut tennispallohan siellä oli :) ei ottanut sitä edes suuhun kun piti etsiä omaa, hyvä tyttö!

Seuraavat 4-5 omaa olikin esillä muiden kapuloiden seassa ja ihan taitavasti ne bongasi.


Jätin koiran auton taakse näkösuojaan ja virittelin ruudun ajotielle. Pyry lähti kyllä oikeaan suuntaan mutta ei millään meinannut löytää kosketusalustaa... siinä ruudun joka puolella kävi hääräämässä mutta ei pysähtynyt seisomaan - että nyt varmaan saan namin kiitos. Viimein se löytyi ja sitten alkoi ruudun keskusta löytyä helposti vaikka otin alustan pois. Jotain tuossa aloituksessa vielä mättää tai sitten tarvitaan toistoja vaan lisää... 

Uskaltauduin viimein kokeilemaan I-S kaukoa parin viikon tauon jälkeen ja ihme: se oli korjaantunut. En siis ole ottanut sitä Ninan koulutuksen jälkeen kun Nina piti Pyryn takatassuista kiinni ettei pääse pomppamaan puolta metriä eteenpäin ja sitten otettiin vain pieniä ylösnousuja takatassujen varassa. Nyt aloitin samoilla pienillä liikkeillä ja sitten hyvin lyhyeltä etäisyydeltä seisomaannousuja ja takatassut pysyi ihan paikoillaan, jes! Ja huh! 

Sitten vielä istumaan ja seisomaan jäämistä ja vähän seuruuta. Hyvät treenit.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti