perjantai 1. maaliskuuta 2013

Paluu hallikaudelle

Eilen päästiin taas halliin tokoilemaan juoksutauon jälkeen :) olin tehnyt ihan treenisuunnitelman ja kun kaikki listalla olleet liikkeet oli tehty niin me lähdettiin kotiin :o no ei ihan, vähän noutoa piti ottaa kun oli aikaa.

Ekaksi ruutua niin että ruutu ja alusta oli valmiina paikoillaan kun tultiin halliin... Eipä ollut Pyryllä minkäännäköistä hajua mistä liikkeestä mahtaa olla kyse... Osoitin kädellä ja uusi lähetys... Siellä se kierteli kenttää, haisteli ja katseli että mitä mun pitäis tehdä. No löysi sitten ruudun lopulta, muutama toisto ja myöhemmin vielä ihan ruudun vierestä lähikorjauksia ilman alustaa, ne meni hyvin. Olikohan pitkä tauko syynä vai että liikkeen idea ei ole ihan vielä auennut, joka tapauksessa pitänee treenata tätä.

Sitten seuraamista ja jääviä, istuminen osataan nyt :) kun sitä on eniten treenattu, seisomiseen tarvittiin yksi muistutustreeni väliin ja hoksasin että käsky pitää sanoa vähän pehmeämmin niin koira tuntuu erottavan paremmin mikä on istu ja mikä seis. Maahanmeno osattiin myös. Muistuttelin näitä siksi että tänään Suskin kurssilla Pyry osaisi liikkeet ja voidaan harjoitella nopeutta. Let's see...

Metallihyppynouto sujui muuten mukavasti mutta yksi heitto meni taas ihan vinoon ja oli aika vääntäminen että sain Pyryn hyppäämään, oli menossa suoraan kapulalle monta kertaa. Viimein menin itse ihan esteen toiseen reunaan niin että saatiin vähän estettä kapulan eteen ja sitten meni ok, ja paluussa ei mitään ongelmaa. Tuohon voisi kysellä neuvoja seuraavaksi.

Kaukoja vähän sitten... Mahtaakohan näitä saada kesäksi kuntoon, siis tämän vuoden kesäksi... I-S pomppaus on nyt ihan hurja loikka, ja uutuutena Pyry istahtaa salamannopeasti loikan jälkeen, hmm... Muut on vielä enemmän sekaisin. Meillä on edelleen se ongelma ettei ole olemassa niin huonoja nameja ettei niitä kannata hamuta ihan sekopäisenä, nyt varsinkin juoksun jälkeen kaikki ruoka on vielä enemmän tavoittelemisen arvoista, valmistaudutaan siis valeraskauteen, huoh... No M-I-M osataan sentään edelleen ja maahanmenot oli tosi hienosti heittäydytty :D

Askelsiirtymät: oikealle aika hyvin, taakse vähän pomppien mutta hyvin haki oikean loppuasennon. Vasemmalle en saa oikein tilaa siirtyä ja pelkään että tallaan Pyryn varpaille, joten koko liike on äärettömän hidas, tämä pitää ottaa kotisukkasillaan-treeniohjelmaan.

Lopuksi tottiskapula-lempparipatukkaleikki ja katso: sehän toimii, ei kapulalla leikittelyä vaan siisti nosto ja patukan suuntaan juoksuksi mars :) kapula ei tosin irronnut suusta kuin vasta patukalla mutta se ei haittaa. Tätä nyt sitten vaan lisää.

Ai niin, terveyspäivitys vielä... Mun oikeassa polvessani on eturistiside poikki, olipa vähän huono tuuri siis siellä metsäpolulla. Nyt pitäisi käydä fyssarilla (huom. itse! eikä koira kuten normaalisti) ja kuntouttaa jalkaa, kuukauden kuluttua lääkäriin ja sitten katsotaan leikataanko vai ei.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti