tiistai 5. maaliskuuta 2013

Flunssassa

Viikonlopun ja -alun suunnitelmat vaihtui kotona loikoiluun kun flunssa pääsi iskemään. Tauti alkoi lauantaina ja eilen olin ihan vaan sängyn pohjalla kuten myös tänään... paitsi nyt illalla Pyry halusi niin kovasti reenaamaan että piti vääntäytyä ylös. Käännöksiä ja askelsiirtymiä muutama joka suuntaan, ai paitsi unohtui taas siirtymät vasemmalle ja niitähän me ei vielä osatakaan, no kannattaa harjoitellakin vaan niitä jotka menee hyvin niin tulee hyvä mieli ;)

Pääasiassa hinkattiin kaukoja ja tuli jo muutama aika hyvä I-S kun annoin myös seiso-käskyn niin ettei Pyry ehtinyt istahtaa uudestaan. Kyllä tuo saattaa vielä joskus toimiakin. Pyry kestää toistoja ihan mukavasti mutten ole ihan varma paljonko ajatusta on enää mukana parinkymmenen kerran jälkeen, luulen että se yrittää lopuksi vaan arvata mitä pitäisi tehdä.

Jos ei kaukoista tule mitään niin täytyy siirtyä koiratanssin puolelle, Pyry osaa nyt loikata istumasta hurjan hypyn eteenpäin ja samantien istumaan... Joku Saku Sammakko -teema voisi sopia meille :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti