tiistai 9. huhtikuuta 2013

Suojautukaa, mä heitän

Olisikohan jossain tarjolla toko-ohjaajille pallon/patukanheittokurssia... TAAS heitin torstain hallitreeneissä patukan suoraan toisen koiran suuhun... piti siis ottaa lelupalkalla noutoja ja heti eka palkkaus menikin sitten suoraan Jaron eteen. Onneksi Pyry ei lähde leluista riitelemään, katsoo vaan ai että sä otitkin mun lempparipatukan, eipä siinä mitään. Edellisen kerran viskasin saman patukan muutama viikko sitten hallissa lepotauolla olevan bc-Roihun suuhun. Pyry oli aika hauska kun oli just pudottanut noutokapulan vauhdissa ja tavoitteli leluaan, huomasi että Roihu nappasi sen joten Pyry tuumasi että no mä otan sitten varmaan tän kapulan... voi raukkaa. Roihun omistaja ehti kai vähän huolestua tilanteen kehittymisestä kun totesi Pyrystä jotain siihen suuntaan että ihan kiltti tuntuu olevan "tuonrotuiseksi".

Muuten treenit oli vähän sitä sun tätä kun en ollut ehtinyt tehdä mitään suunnitelmaa. Pyry köllähteli pitkästä aikaa paikkamakuussa lonkalleen ja meillä onkin fyssari varattuna niin nähdään onko joku paikka jumissa.

Tunnaria otettiin taas viikonloppuna möksän pihassa, Pyry etsi jo ekaa omaa muiden kapuloiden seasta, pitäisi varmaan kokeilla seuraavaksi josko toimisi ilman ensimmäisen piilottamista.

2 kommenttia:

  1. Vekorahan vois järkätä heittokurssin... Kapulanheitto, lelunheitto, koiran heitto seinään kun se ei tottele...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kaksi ekaa käy mulle, koiran heitto ei taitaisi onnistua :D kun en ole yksin yrittänyt edes nostaa sitä pariin vuoteen. Onneksi se on niin kiltti ettei tarvitse heittää, voisi mennä seinä rikki...

      Poista