torstai 3. tammikuuta 2013

Takaisin treenikantaan - happy new year :)

Pe 28.12. alkoi Suski Korrin tottiskoulutus ja kuultiin aluksi lyhyt teoriaosuus siitä miten pitäisi harjoitella vireen nostoa. Sitten oma esitys jossa Pyry seuraili vähän sinnepäin eli meidän tyypillinen huono seuraaminen, hyviäkin on mutta niitä ei napista painamalla aina saa (vielä!) esiin. Sitten yritin palkata liikkuvalla (saalis)namilla mutta oma karkuunjuoksu oli vähän kankeaa. No surprise there. Tosin asiaa mutkistaa vielä luontaisen jäykkyyden lisäksi se, etten haluaisi Pyryn juoksevan vasempaan polveeni sivulta tai takaapäin, voisi tehdä kipeää. Jäi sellainen fiilis että aikaa oli turhan vähän per nenä, ei oikein päässyt edes alkuun ja seuraava kerta on vasta tammikuun lopulla.

31.12. Maanantaina oli lomapäivä ja hallille piti tietysti päästä ennen mökille lähtöä. Jaana oli tuonut hauskan kähisijän mukanaan, heillä hoidossa oleva mopsi piti isompaa tai pienempää korinaa/volinaa lähes koko ajan ja oli melkein liian suuri häiriö Pyrylle joka katseli ehkä lähinnä huolestuneena että mikä ihme tuota tyyppiä vaivaa :D

Metskulle varastaminen on ihan uusi juttu meille :o mutta lähinnä olen tyytyväinen että että kapula ei ole enää niin inhottava Pyryn mielestä, eiköhän nuo karkailut saada pois. Kapulan luovutuspaikka on vaihtelevan vino, satunnaisesti jopa suora.

3.1. Torstain hallitreeneissä Pyry oli ihan intona alusta loppuun vaikka vihreää palloa käytettiin vasta viimeisen vartin ajan. Aluksi ryhmäistuminen ja -paikkamakuu, jälkimmäinen liikkurin häiritsemänä. Mentiin hallista ulos tuijottamaan ikkunasta sisään ja molemmissa Pyry pysyi oikein ryhdikkäänä ja tarkkaavaisena, ei korjannut asentoa eikä edes harkinnut lonkalle lysähtämistä. Muutaman kerran käänsi päätään kun joku yskähteli tms. Ai niin, Pyry meni maahan heti "valmis"-sanasta eli lisää liikkurointia tarvitaan.

Ruutuun meno on nykyään oikein vauhdikasta :) siinä pitäisi siirtyä seuraavaan vaiheeseen joka on mikä? Viikon päästä on Ninan tokokoulutus, toivottavasti ehdin paikalle ajoissa työmatkalta.

Olen tainnut listata jo tavoitteita ihan riittävästi blogissa jo syksyllä ja myös Vekora-lehden haastattelussa joten ne riittäköön. Vanha suomalaisen urheilijan tavoite voisi olla meidän uusi motto "teen parhaani ja katsotaan mihin se riittää" ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti