sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Talven riemuja


Käytiin uudenvuodenaattona mökillä ja Pyry pääsi pitkästä aikaa vähän irrottelemaan pehmeässä hangessa. Kuvat on tosin huonoja kun luonnonvaloa ei ollut juuri lainkaan.

Perjantaina kinkun jämiä leikatessa Pyry ehdotti että mitäs jos treenattaisiin pitkästä aikaa kotona? No siinäpä hyvä ajatus, jotenkin se on jäänyt ja on aina lähdetty erikseen hallille tai kentälle.

Otettiin askelsiirtymiä ja heureka! niitähän voi tehdä nimenomaan kotona. En ole uskaltanut ottaa siirtymiä taaksepäin kengät jalassa kun pelkään että tallaan Pyryn tassulle (siihen missä oli varpaassa murtuma) kun se pomppii välillä ihan taakseni peruuttaessaan. Sukkasillaan se sujuu oikein hienosti. Joskus pitäisi ihan istua alas ja miettiä asioita eikä vaan suhata eestaas...

Kaukot pitäisi aloittaa uudestaan kotona, niitäkään en uskaltanut tehdä potilaan kanssa. Ennen sitä pitäisi keksiä "huonoja" nameja ettei Pyry hamua niin kiihkeästi vaan ruokaa ettei edes huomaa mistä sitä palkitaan ja mistä ei. En tosin tiedä onko Pyryn mielestä mikään ruoka vähemmän hyvää :D kun nälkä on aina!

Tänään tehtiin taas askeleita, ja oli ihanaa huomata että Pyry hakee oikean perusasennon lähes joka kerta. Onhan sitä tahkottukin... Tosin peruuttaa hirveällä voimalla ja vähän liian pitkälle mutta tulee oikeaan paikkaan heti kun pysähdyn. Otettiin myös istu-seiso-pomppaamista ja siinä tuli monta hyvää liikettä :) ei ollut tarjolla huonoja nameja joten kuolaa oli lopulta käsi täynnä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti