keskiviikko 12. syyskuuta 2012

12.9. Forssa AVO1 TK2

Tänään oltiin Forssassa taas tokokokeessa ja täytyy sanoa että tämä kaupunki on ollut meille suopea :) kolme avoimen koetta, kolme ykköstulosta, kolme luokkavoittoa! Ehkä ei uskalla enää muualle mennäkään...

Video

Tuomarina Ilkka Sten

Paikkamakuu 10
Pyry otti heti mukavan lonkka-asennon, toinen etutassu rinnan alle koukkuun, ja pysyi siinä kuin tatti, vähän haisteli ilmaa mutta ei muuta liikettä. Milläköhän mä tämän muutan sellaiseksi ryhdikkääksi liikkeeksi…
Seuraaminen 8
Ei ihan huippuvirettä, en taaskaan onnistunut virittelyssä vaikka kotireeneissä samoilla sanoilla ja nakkimaistiaisilla Pyry on ihan intopinkeenä. Lisäksi vasemmalle käännöksessä tallasin Pyryn tassulle, eipä sellaista ole kokeessa vielä sattunut eikä muutenkaan kuin kerran ehkä. Hyvin meni kuitenkin eikä koira näyttänyt kärsivältä mutta sitten Pyry jäi jälkeen, haisteli maata mutta onneksi tuli rytminvaihdokset ja pääsin antamaan uudet seuraamiskäskyt :) Kyllä vähän alkaa ahistaa kun koiran pää katoaa jonnekin takavasemmalle ja on pakko kurkata missä se luuraa…
Maahanmeno liikkeestä 10
Meni aika ripeästi (Pyryskaalalla) maahan tällä kertaa, muutenkin hyvä liike, odotteli ryhdikkäänä.
Luoksetulo 8
Hyvä tulos kun ei tämä liike ole meillä vieläkään ihan hallussa. Annoin tyhmästi ”tule” käskyn pysähtymisen jälkeen, Pyry olisi tullut ripeämmin ja varmaan myös lähemmäksi ”tänne” käskyllä. Jäi minusta jotain 1,5 metrin päähän, köh…
Seisominen liikkeestä 10
Hyvä, varma liike. Pyry jää seisomaan lähes aina vähän vinoon, sitä voisi alkaa korjata jos muistaisin kysyä neuvoa miten.
Nouto 9
Norminouto, aika hurja hyppy kapulan päälle kuten Pyry tykkää tehdä :D tähän on korjausneuvoja jo saatu.
Kaukot 10
Voi että kun meni hienosti! Ollaan tätä harjoiteltukin :) ja nyt sitten aloitetaan alusta uudestaan kun ei olla voittajan vaihtoja opeteltu ollenkaan.
Hyppy 0
Onneksi on avoin luokka nyt käyty loppuun, ei tarvitse enää ikinä palata tähän liikkeeseen! Pyry oli kuin ei olisi estettä ikinä nähnytkään. Menohyppyyn lähti tosi hitaasti, käveli esteen toisella puolella monta askelta mutta en antanut istumiskäskyä ennen kuin ajattelin että saattaisi kuunnella minuakin kun kentän ulkopuolella oli joku haukkukonsertti…Istui tosi pitkän harkinnan jälkeen. Sitten paluussa vaan kiersi esteen ja jäi seisomaan kauas eteeni poikittain, katseli tuomaria jolla oli tosi hauskaa ”se katsoi mua että ymmärsinkö mä jotain nyt väärin”
Kokonaisvaikutelma 10
Viihdyttävästä esityksestä ;)


Sitten piinaavaa odotusta saatiinko ykkönen vai ei, ilman nollaa olisi ollut selvä mutta nyt ei voinut olla varma kun en katsele pisteitä kokeen aikana.

168p ja luokkavoitto 1./6 ja se koulari, huh huh ja JIPPII :D
Sinänsä hyvä kisa kun ykkönen saatiin mutta korjauslistalla on kyllä aika paljon asioita, plus kaikki ne uudet liikkeet jotka pitäisi opetella.
Kannattaisi varmaan mennä treenaamaan jollekin vieraalle kentälle jossa olisi paljon kivaa haisteltavaa. Hieno vire kehän ulkopuolella katoaa nanosekunnissa kun päästään kentälle ja Pyry haluaisi tutkia ekaksi koko alueen, sitten ehkä voitais ottaa muutama liike. Sitten 5 minsaa kokeen jälkeen ollaankin huippuvireessä ”jos tuolla suorituksella ansaitsi kipollisen ruokaa niin otetaanko uusiks?”
Palkintojenjakoa odottaessa Pyry pönötti sivulla (ilman mitään käskyä) ja siirtyili eestaas kun liikuin paikallani, piti nääs oikean paikan sivulla jos vaikka nakkeja saisi. Ja saihan niitä, on se vaan niin ihana kun tuijottaa keskittyneenä ”Mä teen kaiken mitä osaan. Anna nakki”.

2 kommenttia: