torstai 26. maaliskuuta 2015

21.3. EVL2

HSKH:n iltakoe Ojangossa EVL2 225p, tuomarina Pernilla Tallberg

Sain viestin tarjolla olevasta koepaikasta perjantai-iltana, juuri kun olin jo luopunut ajatuksesta että meillä olisi mahdollisuus päästä varasijoilta kokeeseen. No eikun tutkimaan löytyykö mökiltä sopivaa ruokapalkkaa koetta varten ja löytyihän sitä.

Istuminen ryhmässä 8,5 - Pyry oli haistellut ilmaa kaula pitkänä kurkottaen niin että toinen etutassu oli noussut maasta. Sitten jatkoi taas normi-istumista.


Paikkamakuu ryhmässä 8 - muuten meni hienosti mutta tarvittiin 2 käskyä maahan. Oltiin reunimmainen koirakko eli maahanmeno ensimmäisenä  ja ollaan harjoiteltu vain sitä että muut antaa käskyt ensin. Ennen liikettä Pyry katseli jonnekin kentän ulkopuolella enkä millään saanut sitä pitämään kontaktia. 2 pistettä ylimääräisestä käskystä.

Muut liikkeet tehtiin kahdessa erässä. Oltiin viimeisenä 15 koirakosta joten ryhmäliikkeiden jälkeen oli parin tunnin odotus.
Seuraaminen 9 - Pyry seurasi nyt ihan sivulla, välillä en nähnyt vilaustakaan kuononpäästä ja huolestuin että jäikö se johonkin... mutta siellä se oli :)
Ohjattu nouto 8 - hienosti meni vasemmalle kapulalle, luovutusasento vino ja vähän kaukana.
Metallinouto 7 - tajusin ehkä puoli metriä ennen estettä että Pyry aikoo palata esteen ohi... Hirveä karjaisu HYPPY ja hyppäsihän se sitten ihan iloisesti! 2 pistettä ylimääräisestä käskystä.
Kaukot 0 - Pyry ei ehkä tajunnut mikä liike oli kyseessä, makasi vaan rauhallisesti ensimmäisen seisomisen ajan ja kaikkiin muihin vaihtoihin paitsi istu-maahan tarvittiin kaksi käskyä. Taisin viritellä huonosti tai väärällä äänensävyllä tai jotain. (Treeneissä meni taas ihan hienosti.)


Sitten taas parin tunnin odotuksen jälkeen toinen satsi:
Ruutu 7,5 - merkki tuntui olevan hirveän lähellä ja Pyry lähti aika löysällä laukalla liikkeelle, vaihtoi sitten raville. Ruudulle laukkaa, annoin varmuuden vuoksi toisen käskyn ruudussa että menisi syvemmälle. Loppu ok.
Luoksetulo 8 - ihan Pyryn perusluoksetulo, aika hidas vauhti mutta ei sitten tarvinnut montaa askelta pysähtymiseen
Zeta 9 - hieno :)
Tunnari 7,5 - Pyry nuuhki tapansa mukaan kapulat 3-4 kertaa läpi ja toi sitten oman.

Kaiken kaikkiaan opettavainen koe. Tästä on hyvä jatkaa :)

kuvat: Laura Nissinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti