lauantai 19. heinäkuuta 2014

SM-toko VOI2 ja muuta pientä

Jokohan tuosta SM-kisasta jaksaisi pikku pätkän kirjoittaa. Positiivista oli se, että Pyry teki hyvässä vireessä kaikki liikkeet eikä tullut yhtään nollaa, negatiivista se, että oltiin luokan ensimmäisenä koirakkona ja meille ei ehkä siksi toisen tuomarin mielestä voinut antaa kasia parempaa mistään liikkeestä. On se voivoi-luokka ihan nimensä veroinen... tehtiin ihan mukava suoritus mutta se ei riittänyt ykköseen, 246,5 pistettä, sijoitus 5./33 koirakkoa. Kolmen hengen rotikkajoukkueemme oli lopulta 36./53 joukkuetta, aika hyvin ottaen huomioon että kaikkien kolmen tulokset laskettiin mukaan joukkueen tulokseen.

Nyt sitten pitäisi päättää yritänkö vielä kolmatta ykköstä voittajasta vai pitäisikö keskittyä EVL:n liikkeisiin. Pyryllä alkoi juuri juoksu joten kolmeen viikkoon ei ainakaan kisata. Eipä ole hirveästi harjoiteltukaan lomalla ollessa, päivätreeneistä ei tule mitään kun on niin kuuma ja iltaisin on ollut muuta puuhaa.

Käytiin viime keskiviikkona hakutreeneissä pitkästä aikaa ja hyvin meni :) ei siinä pitkään nokka tuhissut kun neljä ukkoa oli nostettu. Jälkiviisaana voisi katua että jätettiin treenejä ja yksi koulutus väliin kun oli pelkona että Pyryn ontuminen uusiutuu ja tokokisoihin osallistuminen olisi vaarantunut. Ehkä oli vaan hyvä että olkalihas sai parantua rauhassa (pari viikkoa yli lääkärin määräyksen) eikä lähdetty kokeilemaan liian aikaisin.

Torstaina oltiin Suskin tottiskoulutuksessa ja esitin ongelman joka tuli esille toukokuun hakukokeessa: kun hetsaa pallolla niin Pyry edistää seuraamisessa. Nyt sitten tämän lisäksi kenotti ulospäin vinossa perusasennossa, peffa ulkona, ja uudella käskyllä meni vaan vinommaksi... Ihan eri kuin tokotreeneissä (jossa on namipalkka) joissa korjauksen jälkeen hakee suoran asennon. Eli sitten vaan paljon treeniä ja pallopalkalle uusi paikka koiran posken vieressä. Oli siinä koulutustilanteessa aika vaikea taas hahmottaa mitä minun pitää tehdä, mutta harjoitellaan isseksemme rauhassa, eiköhän se siitä... Pyry pysyi kyllä tosi pirtsana koko koulutuksen ajan, klo 20 oli jo vähän viileämpää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti