tiistai 1. heinäkuuta 2014

Kaukokivaa

Lauantaina on siis tokon SM-kisat ja meidän rotikkajoukkueessa on nyt jäljellä kaksi AVO-koirakkoa sekä me... Että kaikkien olisi kiva saada tulos, mielellään tietysti hyvä tulos :) tuomarilista on kyllä ihan lupaava, ainakin niiltä osin kun nimiä tunnistan. Vielä ei tiedä ketkä ovat voittajassa tuomareina joten toivossa on hyvä elää vielä hetki. Kilpailijajärjestyskin kerrotaan vasta perjantai-iltana, tylsää. Olisi kiva tietää nyt jo onko ensimmäinen vai 37. kilpailija.

Sain tällä viikolla odottamatta nimityksen joukkueenjohtajaksi joten ilmoittautumassa Porissa on oltava ajoissa, mökillä herätys viimeistään neljältä. Viime vuoden "hotelli" oli niin kaamea kokemus että aikainen herätyskin on parempi kuin koko yön vääntelehtiminen sikakuumassa hotellihuoneessa. Tosin olin ajatellut lähettää kilpailukirjan etukäteen ja saapua viime tingassa kisapaikalle... Ja ehkä 1,5 tuntia enemmän olisin saanut nukkua ilman joukkueenjohtajan pestiä. 

Viimeisten kahden viikon aikana ollaan pantu kaukojen seiso-istu ihan uusiksi, ensin viikko namiavuilla, toinen pallopalkalla ja nyt yllättäen kaukojen treenaaminen on kivaa, oho! Kaikista muista liikkeistä olen jo (hyvien kouluttajien avulla) saanut tehtyä hauskat ja vauhdikkaat mutta kaukot on olleet ihan jumissa pitkään. Nyt on jumi saatu toivottavasti avattua... Ehkä ei ihan 100% kisavarmaksi liikkeeksi vielä ensi lauantaiksi mutta syksyä silmälläpitäen tuntuu oikein lupaavalta.

Luoksarin pysäytys onnistuu aina joskus mutta varsinainen läpimurto odotuttaa vielä itseään. Vinkkejä on saatu ja kovasti treenataan nyt taas kun Pyryn ontuminen on ohi. Mitään syytä ontumiseen ei lääkäri löytänyt kun Pyry kävi tarkastuksessa 2 viikkoa sitten, joten viikon rauhallisen kävelyn jälkeen ollaan melkein normitreenimoodissa, paitsi että pidetään hausta taukoa tokokisoihin asti.

-

Juuri tuli kisakirje ja meidän kilpailijanumero on 1 :) eipä tarvitse pitkään jännittää! Tuomareina Kari Kielo ja Hannele Pörsti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti