perjantai 14. maaliskuuta 2014

Juoksutauko ja sitten tokoa

Onpas vaikea päivittää blogia säännöllisesti... pidettiin melkein kuukauden treenitauko helmikuussa kun Pyryllä oli juoksu eikä päästy halliin lämpimään... Maaliskuussa on taas reenattu pari-kolme kertaa viikossa, enemmänkin voisi mutta ei vaan jotenkin nappaa, on niin älyttömän paljon erilaisia treenejä mitä pitäisi tehdä, mahtaako se jotenkin lamaannuttaa.

Hyppytekniikkaharjoitukset aloitettiin Ninan ohjeilla pari viikkoa sitten. Se on kivaa meidän molempien mielestä ja toivon että saadaan Pyryn pk-hyppy noilla harjoituksilla varmemmaksi eikä fifty-sixty-arpomalla meneekö yli vai kaataako esteen.

Ryhmäliikkeitä voisi treenata enemmänkin kuin kerran viikossa että niihin voisi ottaa erilaisia häiriöitä, eilen vasta menin istumisen ajaksi ulos kun piti koko alkutalvi ensin varmistaa ettei Pyry valu maahan. Hyvin se kyllä pönötti paikoillaan vaikka toisella puolella oli hirveä aksahaukkuhärdelli menossa mutta luulen että isossa häiriössä skarppaakin paremmin, hiljaisuus (uneliaisuus) on ehkä kuitenkin Pyrylle vaikeampaa.

Luoksarin pysäytys ollaan aloitetettu Ninan ohjeilla ihan alkutekijöistä uudelleen, uudella käskyllä ja takapalkalla. Niinkin yksinkertaisesta asiasta kuin takapalkan opettamisesta koiralle aloitettiin... kun Pyry ei tajunnut millään sitä takapalkalle menoa eikä ollut tullut itselle mieleen että senkin voi ihan opettaa.

Luoksetulon ja noudon eteenistuminen on myös työn alla, yritän saada kosketusalustalla ja naksulla Pyryn tulemaan lähemmäksi minua. Saapas nähdä mitä tapahtuu :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti