maanantai 31. maaliskuuta 2014

Ihana ilma, parempi treenimieli

Lauantaina oltiin ekan kerran ulkotottistelemassa ja sunnuntaina oli meidän kauden ensimmäiset hakutreenit, jeee! On niin ihanat kelit ettei yhtään enää kiinnosta sisätreenailu. Tottiskenttäkin oli ihan kuiva, sinne olisi voinut aikaisemminkin mennä mutta kun ei tullut mieleen että voisi olla jo noin hyvässä kunnossa.

Tottiksessa otettiin seuraamispätkiä, tasamaanoutoja ja pari eteenmenoa sekä hillitöntä pallon kanssa riehumista :) Pyryllä oli kivaa, mulla ei niinkään siinä vaiheessa kun koira juoksi suoraan polveen - siihen valmiiksi kipeään...Hakutreeneissä oli päivän teemana hallinta - maalimiehet kuljetti Pyryä piilolta sivulinjaa eteenpäin ja Jouko kutsui sitten keskilinjalta lihapulla kädessä. Hyvä merkki ohjaajan (ja lihapullan...) kiinnostavuudesta oli se, että Pyry meinasi karata ja kerran karkasikin omia aikojaan keskilinjan suuntaan, aikaisemmin on tallustellut tyytyväisenä maalimiehen vieressä kutsuun asti.


Ukot löytyi ihan vaivattomasti kuten aina, Pyry uppoaa hyvin 50-60 metriin ja lähtee sitten etenemään aluetta eteenpäin. Jos tuon hallinnan saisi vielä kuntoon niin kokeessa pitäisi mennä ihan mukavasti.

Perjantaina oltiin Ninan tokokoulutuksessa hallissa ja saatiin luoksetulon uudelleenrakennusprojekti taas askeleen eteenpäin. On jännittävää nähdä saako siitä tosiaan toimivan liikkeen kun rakentaa näin hitaasti pala palalta. No meillähän ei nyt ole kiire, kaikkea kannattaa kokeilla!

Sitten esittelin meidän ohjatun noudon ongelman, eli vasemmalle ohjatessa Pyry lähtee usein kuitenkin oikealle, vaikka olen alusta alkaen ottanut molempia tasan 50/50. Niin kuin ennenkin ongelmia esittäessä on käynyt, koira lähti hirveällä vauhdilla juuri sinne minne pitikin... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti