sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Vihdoin VOI1 ja suuntana EVL


Vaikka meidän piti keskittyä tämä syksy pelkkään pk-tottikseen niin oli pakko vielä kerran käydä yrittämässä tokon voivoi ykköstä, suunnattiin eilen siis Janakkalaan jossa oli tuomaroimassa Juha Kurtti.

Saatiin taas kerran onnennumeromme 13 :) joka lupasi siis onnistunutta päivää!

Paikkamakuu 10 vaikka Pyry oli kuulemma haistellut ilmaa oikein hartaasti. 

Ensimmäisenä yksilöliikkeenä hyppynouto ja meikäläinen ylitti taas itsensä, nyt ekan kerran ihan kokeessa tuli viskaistua ihan käsittämättömän huono heitto, kapula nousi korkealle ja ja tipahti esteen sivuun ehkä puoli metriä toiselle puolelle... Siinä ihmettelin että mitäs nyt tekisin ja ystävällinen liikkuri sitten kysyi josko haluan uusia heiton. Juu kiitos! Siitä miinus pari pistettä, tuomari sanoi että olisi tullut muuten kymppi. Hyvä minä!

Paluu ruudusta

Seuraavana luoksari, Pyry meni ripeästi maahan molemmat pysäytykset, olikohan tämä 7. 

Liikkeestä istuminen on ollut hyvä ja varma viime aikoina, ja muistin myös antaa ennakoivan merkin. Sitten kesken seuraamisen tuli ihan täysi blackout... Mikä liike tämä on?? Liikkuri sanoi käsky ja pari askelta meni vielä ennen kuin sain sanottua istu! Olipas kokemus... Pyry istuu nykyään hienosti suoraan, ennen jäi vähän vasemmalle vinoon. 10. 

Sitten ruutu... Hoidin tällä kertaa oman osuuteni kunnolla, Pyry ehti bongata ruudun kun rauhassa virittelin. Reippaalla laukalla suoraan ruutuun, ensin pysähdys etukulmaan, sitten Pyry korjasi itse taaemmaksi, maahan suht nopeasti ja loputkin hienosti. Hmm, kyllä nämä liikkeet ehkä sittenkin saa harjoittelemalla kuntoon!! 9

Seuraaminen on meillä hyvällä mallilla, sivuaskeleetkin meni upeasti. 10 Tunnari... ja jännitys tiivistyy... Pyry osui omalle heti, nosti kapulan ja sitten päätti ottaa varman päälle ja haistella vielä muutkin eli tipautti oman suustaan ihan toisen kapulan viereen ja teki koko kierroksen... Pidätin varmaan henkeä niin kauan kun Pyry sitten valitsi niistä kahdesta vierekkäisestä omansa... oikea tuli, JESSS! 7

Metallinouto ihan normi, nyt en muista pisteitä. 

Viimeisenä kaukot jotka joskus sujuu hyvin ja joskus Pyry käpyttelee useamman askeleen seisomaan noustessa. Nyt ei ottanut askeltakaan ja muutkin vaihdot meni tämän hetken tasolla ihan nappiin! 9

Kokonaisvaikutus 10

Yhteensä 282 pistettä eli meille aivan loistavasti :) onpa mahtava fiilis vieläkin! Pyry teki hienosti töitä vaikka palkattomia kokeenomaisia treenejä ei olla otettukaan pitkään aikaan.

Nyt ei mitään TK3-koularia enää kaivata - vaikka niin suunnittelinkin viime talvena - vaan aloitetaan EVL-liikkeiden harjoittelu. Itse asiassa aloitettiin jo tänä aamuna treenit ja aika hyvin oli merkki muistissa vaikka sitä ei pitkään aikaan ole otettukaan kun sekoitti jossain vaiheessa ruutuun menoa.

Aamulla ennen kuin lähdettiin ajamaan kokeeseen sanoi Pyrylle että jos tehdään ykköstulos niin saat hampurilaisen ja Pyry katsoi ihan niin kuin ymmärtäisi täysin! No kokeen jälkeen lähdettiin sitten Heseen hakemaan luvattua palkkiota ja Pyry sai elämänsä ensimmäisen kokonaisen hampparin, ja vielä kerrossellaisen, oi että se oli hyvää!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti