keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Rotikkaleirillä

Vähän jälkikäteen raporttia meidän ihan ensimmäiseltä rotikkaleiriltä. Eli oltiin edellisenä viikonloppuna rakkaudesta rotuun rottweiler <3 -facebookryhmän omalla leirillä. Tosi hienoa että leiri järjestettiin, päästiin tutustumaan muihin ihaniin rotikoihin ja niiden mukaviin omistajiin! Ihan superbonuksena saatiin kahden päivän aikana 4 hakutreeniä, ja mä sain kerrankin olla hiljaa koska ryhmällä oli pätevä hakuihminen Hanna koutsina :)

Perjantai-iltana ehdittiin ottaa pienet tottikset, Pyry pääsi ilmoittautumaan tuomarille vieraan rotikan kanssa ja nuuhki kaverin suuntaan kaula pitkällä kaarella, piti ottaa pari toistoa niin alkoi taas kontakti löytymään. Sitten vähän seuraamista ja paikkamakuuseen toisen koirakon treenien ajaksi, hyvin pysyi vaikka vähän kovaäänisempi mies omaa koiraansa käskikin.

Jouko ja Pyry pääsi ensimmäisenä lauantaiaamuna tekemään kokeenomaisen treenin ja Pyryhän ennakko-odotuksen mukaisesti nosti 2 ukkoa kahdella pistolla, ensimmäisen toisesta takanurkasta (100m päästä) ja toisen puolen etunurkasta löytyi sitten seuraava. Ekalta ei tullut palkkaa mutta se ei Pyryä masentanut ja toiselta sitten jo saikin syötävää :) Mitään suuria korjauksia ei aleta tehdä ennen koetta mutta sen jälkeen pitää yrittää jonkinnäköisiä laatikoita/hallintaa saada aikaiseksi, eikä yksi pisto per hakuradan puolikas... Tosin jos koira saa hajun ihmisestä niin eihän se takaisin tule eikä kai pidäkään.

Ilmaisut sujui hyvin, muutaman kerran Pyry jäi odottelemaan josko sittenkin saisi suoran palkan mutta teki sitten oman ratkaisunsa ja lähti viemään rullaa Joukolle. Oli todella hyvä ja tosiaan tarpeellista päästä treenaamaan vieraiden maalimiehien kanssa kun Pyryllä on ollut vain pari vakioukkoa yleensä harjoituksissa.

Ilma oli koko viikonlopun mahtava, lauantaina oli aika kylmää mutta kaunista ja sunnuntaina tulikin jo ihan kuuma jopa minulle vaikka vaan kamera kädessä seisoskelinkin :) kuvia tuli viikonlopun aikana otettua jotain 850 ja niistä jakeluun kelpasi reilu 350. Olihan siellä niitä "täydellisiä" liikekuvia jotka vaan valitettavasti oli tarkentunut johonkin oksaan tai risuun mutta onneksi oli onnistuneitakin :)

Oli oikein mukava viikonloppu, toivottavasti tavataan nämä koirat ja ihmiset vielä uudestaankin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti