maanantai 20. elokuuta 2012

Hiljaiseloa

Skarppina taas duunissa
Pyryn anturahaava näytti ihan parantuneelta 3 viikon jälkeen ja kaksi päivää pikku koiramme saikin nauttia vapaudesta ilman sukka-tossu-suojauksia...

Kiva poika heittää keppiä
Hämäysheitto

Viikko sitten maanantaina (13.8.) huomattiin että Pyryn juoksu taisi alkaa, eli hei hei vaan tokon piirinmestaruuskisoille ja iloinen varakoirakko siis kehiin :) Käytiin silloin illalla vähän tokoilemassa Nakun ja Henkan kanssa kun heille tämä piirinmestisnakki napsahti vajaa viikko ennen kisoja.

Kotona katsottiin normaalisti illalla Pyryn tassujen kunto ja voi ei :( siellä oli edellisen haavan paikan vieressä pienehkö reikä vereslihalla. Olisiko hiertynyt päivällä meressä kahlatessa ja hiekalla juoksennellessa, mistä senkin tietää.

Voi Pyry parka, taas aloitettiin suihkuttaminen, rasvaaminen ja suojaaminen. Ikävä myös kun täytyy pitää juoksun aikana tötteröä päässä öisin eikä pääse sitten putsaamaan itseään. Pyry on ollut aika lailla siisti edellisillä juoksukerroilla, ei ole kovasti tarvinnut lattioita luututa, nyt sitä puuhaa tosiaan riittää, varsinkin aamuisin.


Pientä lohtua

Vähän treenattiin mökillä lauantaina pm-kisafiiliksissä seuraamista, jääviä, kaukoja, eli kaikkia liikkeitä missä ei tarvinnut kiihdytellä... Pyry oli tosi keskittynyt hyvään suoritukseen kun oli pitkästä aikaa grillimakkaraa tarjolla ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti