maanantai 23. heinäkuuta 2012

Forssan tokokokeet 21. ja 22.7.

Olipa hieno kisaviikonloppu :D tuloksena kaksi avoimen ykköstulosta (hiukan erilaisilla suorituksilla) yksi kunniapalkinto ja molempina päivinä luokan paras! Täytyy hankkia vissiin palkintokaappi ;)

Nyt saatiin myös julkaisukelpoisia videoita kun muistettiin kaivaa kaapista kameralle jalusta ;) Koevideo la 21.7.2012

Lauantain tuomarina Juha Kurtti, tosi symppis tyyppi, joka kertoi myös kympin antaessaan mitä liikkeessä voisi parantaa.

Paikkamakuu kolmen beussin kanssa, Pyry taisi olla rauhallisin, ei edes nuuskinut hirveästi ympäriinsä. 10

Seuraaminen oli ihan meidän parasta osaamista :) en seonnut itsekään askelissani enkä tehnyt äkkipysäyksiä. Pyry oli hieno! 10

Maahanmeno 10

Luoksetulossa Pyry laukkasi hitaasti ensin ja pysäytyksen jälkeen ravasi, otti muutaman askeleen pysäytyskäskyn jälkeen. 8,5

Seisominen 10

Noudossa meno laukkaa, ihan pieni kapulantappohyppy, paluu ravia. 9

Kaukoissa Pyry meni alussa maahan lonkalle. En tajua miten se treeneissä jää melkein aina tassujen päälle mutta kisoissa köllähtää. Annoin ennakoivan merkin mutta ei se tunnu vaikuttavan. Ekaan istumiseen 2 käskyä. Muuten tää on oikeasti hieno liike meillä. 9


Tässä vaiheessa alkoi vähän pipo kiristää kun ykköstulos alkoi jo siintää mielessä.

Hyppy 6, istumiseen 2 käskyä ja taisi osua esteeseen paluuhypyssä. Pyry meni istumaan aivan esteen viereen mutta niin sivuun että ei ollut enää ollenkaan esteen kohdalla. Ei tullut mieleenkään sanoa "tänne" kun olisi varmasti kävellyt suoraan luokse. Hyvin se sieltä ponnahti kuitenkin yli.

Kokonaisvaikutus 10

Pisteet 182,5 KP ja 1. sija, 8 osallistujaa. Ihan superhyvä fiilis oli kotiin ajellessa :)

Eiks mulle oo mitään?
 
Hetki ennen omaa vuoroa
Ja sitten uudestaan Forssaan sunnuntaina... eipä ollut millään lailla samanlainen päivä. Aurinko paistoi kuumasti ja se taisi vaikuttaa Pyryn vireeseen. Tai sitten se muisti että ei täällä saanut mitään palkkaa liikkeiden välissä, kunhan mukana hengailee niin sitten lopuksi saa syödä ;)

Paikkamakuussa Pyry meni heti suoraan lonkka-asentoon ja pysyi siinä tosi rauhallisena. Muutaman kerran nytkäytti toista etutassua (joka oli koukussa rinnan alla) ihan kuin asentoa vaihtaakseen mutta ei sitten vaihtanutkaan. 10

Ensimmäisenä liikkeenä maahanmeno. Pyry otti askeleen ja jäi seisomaan, toisella käskyllä lähti kirimään rinnalle, sitten maahanmeno ihan normisti. 8,5

Seuraamisessa Pyry piti välillä kontaktia, välillä katseli eteenpäin. Valitettavasti nopeuden muutokset oli vasta lopussa joten en päässyt antamaan lisäkäskyjä. Oikealle käännöksissä koira jäi jonkin verran taakse mutta tuli taas rinnalle, viimeisenä täyskäännös-seis ja Pyry jossain metrin päässä nuuskimassa, jotain taisin sanoa tai huitoa ja tuli sivulle, vielä yksi käsky sivulle niin istui. 8. Huhhuh, alkoi jännittää miten tässä käy.

Luoksetulo: käskyn jälkeen hiljaista hipsuttelua eteenpäin kunnes viimein pysähtyi. 5,5

Seisominen: yllättäen tästä on tullutkin meidän paras liike, no on sitä harjoiteltukin, johtuisiko siitä... 10

Nouto: aika samanlainen kuin lauantaina. 9. Mä yritän heittää kapulan AINA ennen kuin saan siihen luvan. Ystävälliset liikkurit ovat joka kerta sanoneet "ohjaaja valmis" juuri kun mun käsi heilahtaa ja sitten muistan, ainiin. Nyt liikkurin suunnasta kuului pieni naurahdus kun vetäisin käden takaisin sivulle :)

Kaukoissa Pyry köllähti heti lonkalle makaamaan, toisella käskyllä nousi rivakasti. Ei sillä kyllä paikka muutu vaikka sieltä lonkalta ylös ponnistaakin. Toiseen maahanmenoon tarvittiin kaksi käskyä yllättäen. 8,5

Hyppy: jaa mikäköhän tässä oli vikana, ehkä kaksi käskyä tarvittiin sivulletuloon mutta muuta en muista. 7,5

Kokonaisvaikutus 9

Onhan tää patukka paljon parempi kuin KP :)

Sunnuntain tuomarina oli Harri Laisi joka kuulutti meidän voiton "sitten onnennumerolla 13 avoimen luokan ainoa ykköstulos", heh! 167 pistettä, 1./6 osallistujaa. Saatiin lopuksi paljon palautetta mutta pitäisi saada ne nauhalle kun ei sitten enää muista. Olin kyllä kaikesta samaa mieltä.
Sunnuntain vire tuntui tosi löysältä koetilanteessa mutta ei se nyt niin hirveää ollut kun videolta katsoi. Taidan vaan itse mennä paniikkiin.

Koevideo 22.7.2012

On tuo meidän Pyry vaan hieno koira! Ja taitava!

Nyt sitten treenaillaan tavoitteena TK2 piirimestiksissä, jos siis Pyryn juoksu ei ala ennen sitä. Jos alkaa niin täytyy etsiä joku koe syksyllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti